Home » Blogindslag » Sommerlukket

Sommerlukket

God-sommer-i-sand

Så er sommeren over os og klubben holder lukket i Juli måned da Hallen også er lukket ned.

Vi vender tilbage i august for fuld skrue og glæder os til at se jer alle sammen igen.:0)

Hav en fantastisk sommer og nyd ferien..:0)

Mvh.

Budo Næstved

3 Responses to Sommerlukket

 1. hansjørgen christensen Svar

  14. juni 2017 at 21:46

  hej næstved budo jeg ved godt at jeg har sagt at jeg ville komme og starte men nu har jeg fået ordnet mit bugget grunden til at jeg vil starte er at politiet har sagt at hvis man vil være på den sikreside så er jeg nødtil at træne selvforsvar jeg kommer den 15-6 2017 jeg kan lige nå 5gange inden sommerferien hej vi ses venlighilsen hansjørgen christensen

  • hansjørgen christensen Svar

   28. juli 2017 at 20:01

   hej budo næstved jeg skriver til jer fordi jeg ikke kan ringe til formanden og få at vide hvor når i starter op igen efter sommerferien hvilken dato det er af hensyn til betaling af kontiggent glem bare alle de andre kommentar jeg har skrevet jeg starter op nu i år jeg har også en jiujitsu gi venlighilsen hans-jørgen christensen

 2. Hans Jørgen. Christensen Svar

  31. juli 2017 at 0:42

  Hej budo Næstved hvor når i august starter i op hvilken dato jeg er frisk og klar Giv mig et svar venlig hilsen hjc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *