Home » Blogindslag » Billeder fra Jiu-Jitsu

Billeder fra Jiu-Jitsu

Nye billeder fra Jiu-Jitsu…

2 Responses to Billeder fra Jiu-Jitsu

  1. hans-jørgen christensen Svar

    28. november 2016 at 0:56

    hej næstved budoklub i må unskylde at jeg ikke kom i oktober som jeg sagde men jeg var uheldig at blive ramt af en kraftig forkølse men jeg kommer på tirsdag d29-11 jeg har købt en jiujitsu gi af claus så kan jeg måske lige nå at blive meldtind venlighilsen hans-jørgen christensen hej vi ses

  2. hans -jørgen christensen Svar

    13. december 2016 at 4:44

    kære budo næstved jeg ved godt at jeg har sagt et par gange at jeg ville starte men jeg har haft en del andre ting som har forhindret mig i at komme. men nu er jeg klar efter nytår så kan jeg rigtig komme i gang min kone har også sagt at nu kan jeg bare træne alt det selvforsvar som jeg altid har haft lyst til vi ses efter jul og nytår jeg går ud fra at vi starter d 3 januar venlig hilsen hans-jørgen christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *