Judostævne i Brønshøj

image

Brøndby- Næstved 3-2.

Brøndby- Brønshøj 2-3.

Brøndby lagde ud mod Brønshøj Og Vi fik alle kamp til stregen Uffe og Palle fik en sejr hjem Jesper kæmpede den afgørende mod deres stærkeste kæmper og det så lovende ud, men desværre røg Jesper rundt, så Brønshøj fik revanche fra sidste runde.

Aldrig har jeg set så træt et hold efter endt kamp. Vi røg på tatamien igen lige efter mod Næstved. Emrah kæmpede en brav kamp men endte desværre i en armlås. Palle skulle på noget der lignede en overkommelig opgave. En 15 årig Grønbælte, men det gik anderledes. Han var hurtigere end Jens Lyn og spændt som en flitsbue. Den aldrende veteran blev løbet over ende og tabte.

Så de næste 3 kampe skulle bare vindes. Razvan gjorde sit Uffe ligeledes Så nu hang den igen på Jesper. Han kylede ham rundt til ren Ippon. Og så var Brøndby sejren i hus. Stor respekt for Næstved.De kæmpede røven ud af bukserne. Sidste holdkamp endte med at Brønshøj vandt 3-2. Thomas kom ikke i kamp men var rar at have med som reserve.